Background

Si të merrni bonusin e mirëseardhjes nga faqja e basteve të drejtpërdrejta SmartBahis?


SmartBahis është një faqe bastesh live që shërben në Turqi. Faqja u ofron përdoruesve të saj shumë opsione si baste sportive, baste live, baste virtuale dhe lojëra kazino. SmartBahis gjithashtu ofron një bonus të veçantë mirëseardhjeje për anëtarët e saj të rinj. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si të merrni një bonus mirëseardhjeje në faqen e basteve live SmartBahis.

Bonusi i mirëseardhjes në SmartBet

SmartBahis ofron një bonus të veçantë mirëseardhjeje për anëtarët e tij të rinj. Bonusi i mirëseardhjes është një opsion bonus që u jepet përdoruesve që regjistrohen në sajt për herë të parë. Bonusi do të kreditohet në llogarinë tuaj kur të bëni depozitën tuaj të parë. Me bonusin e mirëseardhjes, anëtarët e rinj marrin një bonus prej 100% të shumës së tyre të depozituar. Shuma maksimale e këtij bonusi përcaktohet si 500 TL.

Për të marrë një bonus mirëseardhjeje, fillimisht duhet të regjistroheni në SmartBahise. Procesi i anëtarësimit është shumë i thjeshtë dhe përfundon shpejt. Kur hyni në faqe, mund të filloni procesin e regjistrimit duke klikuar butonin Regjistrohu. Ju mund ta plotësoni anëtarësimin pasi të plotësoni plotësisht dhe saktë informacionin e kërkuar në formularin e regjistrimit.

Për të marrë bonusin e mirëseardhjes në SmartBahiste, duhet të bëni investimin tuaj të parë pasi të keni përfunduar anëtarësimin. Kur hyni në faqen për transaksionin e investimit, mund të zgjidhni një nga mënyrat e pagesës duke klikuar në skedën Depozita. SmartBahis u ofron përdoruesve mënyra të ndryshme pagese. Ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë mes opsioneve si transferta bankare, kartë krediti, Cepbank, QR Code, Papara dhe Jeton. Pasi të keni përfunduar investimin tuaj, mund të kërkoni bonusin tuaj të mirëseardhjes duke u lidhur me linjën e mbështetjes live të SmartBahis. Linja e mbështetjes live ofron shërbim 24/7 për përdoruesit e faqes. Pas dorëzimit të kërkesës tuaj për bonus, zyrtarët e SmartBahis do të shqyrtojnë kërkesën tuaj dhe nëse e shohin të përshtatshme, bonusi juaj i mirëseardhjes do të kreditohet në llogarinë tuaj.

Pas marrjes së bonusit të mirëseardhjes, duhet të plotësoni disa kushte për ta bërë bonusin të tërheqshëm. Kërkesa e bastit për bonusin e mirëseardhjes është 10fishi i depozitës suaj. Kështu, për shembull, nëse keni investuar 500 TL, duhet të vini bast 5000 TL në mënyrë që bonusi juaj i mirëseardhjes të bëhet i tërheqshëm. Shanset minimale për këto baste janë 1.50. Përveç kësaj, shuma maksimale e fitimeve të marra me bonusin e mirëseardhjes është e kufizuar në 1000 TL.

Gjërat për t'u marrë parasysh rreth bonusit të mirëseardhjes

Për shkak se bonusi i mirëseardhjes është një mundësi që u ofrohet anëtarëve të rinj në SmartBahtis, duhet të jeni të kujdesshëm kur blini këtë bonus. Para së gjithash, duhet të lexoni kërkesat e basteve për bonusin e mirëseardhjes dhe të bëni bastet e nevojshme për të përmbushur këto kushte. Gjithashtu, bonusi i mirëseardhjes jepet vetëm një herë. Me fjalë të tjera, nëse jeni regjistruar më parë në SmartBet dhe keni marrë një bonus mirëseardhjeje, nuk mund ta merrni këtë bonus edhe një herë.

Për të tërhequr shumën që fituat me bonusin e mirëseardhjes, duhet të përdorni mënyrat e pagesës të përcaktuara nga faqja. Këto mënyra pagese përfshijnë transfertë bankare, Papara, Jeton dhe EcoPayz. Gjithashtu, llogaria juaj duhet të verifikohet që të mund të tërhiqni bonusin. Prandaj, duhet të përfundoni procesin e verifikimit të llogarisë SmartBahis.

Si rezultat, marrja e një bonusi të mirëseardhjes në faqen e basteve live SmartBahis është një mundësi shumë e lehtë dhe e favorshme. Me këtë bonus, anëtarët e rinj mund të fitojnë një bonus prej 100% të shumës së tyre të depozituar. Megjithatë, përpara se të merrni bonusin, duhet të lexoni me kujdes kushtet e faqes dhe të bëni bastet e nevojshme për të përmbushur kërkesat e bastit. Gjithashtu, duhet të mbani mend se llogaria juaj duhet të verifikohet për të tërhequr bonusin.

Prev Next