Background

Како да добиете бонус за добредојде од страницата за обложување во живо на SmartBahis?


SmartBahis е веб-страница за обложување во живо што служи во Турција. Веб-страницата им нуди на своите корисници многу опции како што се спортско обложување, обложување во живо, виртуелно обложување и казино игри. SmartBahis нуди и специјален бонус за добредојде на своите нови членови. Во оваа статија, ќе разговараме за тоа како да добиете бонус за добредојде на страницата за обложување во живо на SmartBahis.

Бонус за добредојде на SmartBet

SmartBahis нуди специјален бонус за добредојде на своите нови членови. Бонусот за добредојде е бонус опција која им се дава на корисниците кои се регистрираат на страницата за прв пат. Бонусот ќе се кредитира на вашата сметка кога ќе го направите вашиот прв депозит. Со бонусот за добредојде, новите членови добиваат бонус од 100% од нивниот депониран износ. Максималниот износ на овој бонус се одредува како 500 TL.

За да добиете бонус за добредојде, прво мора да се регистрирате на SmartBahise. Процесот на членство е многу едноставен и брзо завршен. Кога ќе влезете на страницата, можете да го започнете процесот на регистрација со кликнување на копчето Регистрирај се. Можете да го комплетирате вашето членство откако целосно и правилно ќе ги пополните бараните информации во формуларот за регистрација.

За да го добиете бонусот за добредојде на SmartBahiste, треба да ја направите вашата прва инвестиција откако ќе го завршите вашето членство. Кога ќе влезете на страницата за инвестициската трансакција, можете да изберете еден од начините на плаќање со кликнување на картичката Депозит. SmartBahis им нуди на корисниците различни начини на плаќање. Можете да го изберете оној кој најмногу ви одговара меѓу опциите како што се банкарски трансфер, кредитна картичка, Cepbank, QR Code, Papara и Jeton. Откако ќе ја завршите вашата инвестиција, можете да го побарате вашиот бонус за добредојде со поврзување на линијата за поддршка во живо на SmartBahis. Линијата за поддршка во живо обезбедува 24/7 услуга на корисниците на страницата. Откако ќе го поднесете вашето барање за бонус, официјалните лица на SmartBahis ќе го разгледаат вашето барање и ако сметаат дека е соодветно, вашиот бонус за добредојде ќе се кредитира на вашата сметка.

По добивањето на бонусот за добредојде, мора да исполнувате одредени услови за да може бонусот да може да се повлече. Условот за обложување за бонусот за добредојде е 10 пати поголем од вашиот депозит. Така, на пример, ако сте инвестирале 500 TL, треба да се обложите 5000 TL за да може вашиот бонус за добредојде да стане повлекување. Минималниот коефициент за овие облози е 1,50. Дополнително, максималниот износ на добивки добиен со бонусот за добредојде е ограничен на 1000 TL.

Работи што треба да се земат предвид за бонусот за добредојде

Бидејќи бонусот за добредојде е можност што им се нуди на новите членови во SmartBahtis, треба да бидете внимателни додека го купувате овој бонус. Пред сè, треба да ги прочитате барањата за обложување за бонусот за добредојде и да ги направите потребните облози за да ги исполните овие услови. Исто така, бонусот за добредојде се дава само еднаш. Со други зборови, ако претходно сте се регистрирале на SmartBet и сте добиле бонус за добредојде, не можете да го добиете овој бонус уште еднаш.

За да ја повлечете сумата што сте ја добиле со бонусот за добредојде, треба да ги користите начините на плаќање утврдени од страната. Овие начини на плаќање вклучуваат банкарски трансфер, Papara, Jeton и EcoPayz. Исто така, вашата сметка мора да биде потврдена за да може да го повлечете бонусот. Затоа, треба да го завршите процесот на проверка на сметката на SmartBahis.

Како резултат на тоа, добивањето бонус за добредојде на страницата за обложување во живо на SmartBahis е многу лесна и поволна можност. Со овој бонус, новите членови можат да заработат бонус од 100% од нивниот депониран износ. Сепак, пред да го добиете бонусот, треба внимателно да ги прочитате условите на страницата и да ги направите потребните облози за да ги исполните условите за обложување. Исто така, треба да запомните дека вашата сметка мора да биде потврдена за да го повлечете бонусот.

Prev Next